Студенти педагогічного факультету мандрують Карпатами

АвторНіна Соколовська

Студенти педагогічного факультету мандрують Карпатами

Нещодавно студенти педагогічного факультету К-ПНУ ім. І.Огієнка (PO1 і PO2-B24) разом із кандидатом філологічних наук, доцентом кафедри теорії та методик початкової освіти Олесею Мартіною побували в Карпатах.

Здобувачі відвідали етнопарк «Гуцул Ленд», де дізналися факти з історії про життя та побут горян – гуцулів, бойків та лемків, помилувалися краєвидом, піднімаючись на підйомниках, покаталися на ковзанах.

Студенти поділилися враженнями про подорож:

«Поїздка в Карпати залишила незабутнє враження: мальовничі краєвиди, свіже повітря й надзвичайно приємні люди! Ми гуляли, милувались різноманітною й захопливою красою природи. Ми з одногрупниками дуже задоволені, що в нас була нагода відпочити та ще більше дізнатися один про одного. Дякуємо всім, хто допоміг здійснити цю подорож, адже вона залишиться в нашій пам’яті назавжди!»;

«Це були чудові вихідні. Поїздка в Карпати наповнена яскравими враженнями і незабутніми спогадами. У Буковелі ми відвідали етнопарк «Гуцул Ленд», контактний зоопарк, оригінальні фотозони, у столітніх дерев’яних хатах детально відтворено інтер’єр. Це все передає неповторну атмосферу, традиції Українських Карпат.

Село Татаріву якому ми залишились на ночівлю, має дуже мальовниче розташування. Пейзаж, який утворюють навколишні гірські вершинизапам’ятається на довгий час. Не забудеться і смак кришталево-чистого гірського повітря.

Також відвідали Яремче. На сувенірному ринку я придбала чимало колоритних речей на згадку про поїздку та на подарунок рідним. Водоспад Пробій заворожує своєю красою.

Дякую, за організацію цієї поїздки! Приємні враження залишаться зі мною на довго!»;

«Наша поїздка до Карпат перевершила всі мої очікування! Вона залишила незабутні враження і вразила своєю унікальністю та красою. Починаючи зі шпалер гір, що переливаються всілякими відтінками, до надзвичайних краєвидів, що відкриваються з вершин гір. Кожен момент відпочинку тут був неймовріним і закарбується в пам’яті.  Пейзажі всього Буковеля, неначе картини, переливалися перед нами кожною миттю. Вечірні посиденьки виявились дуже душевними і дружелюбними! В очікувані наступної поїздки»;

«Наша поїздка в Карпати була неймовірною! Ми насолоджувалися прекрасними гірськими краєвидами, відвідали цікаві туристичні місця і провели активно час. Особливо мені сподобалось підійматися на підйомниках, адже на висоті розкриваються надзвичайні пейзажі нашої України. Ця подорож стала чудовим способом згуртувати нашу групу та залишиться незабутньою у наших спогадах».

Дякуємо профкому студентів, аспірантів та докторантів Кам’янець-Подільський національного університету імені Івана Огієнка за спонсорську підтримку.

Студенти педагогічного факультету
груп PO1, PO2-B24

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11