Конкурс наукових проєктних концепцій «Відродження та інноваційний розвиток України»

АвторНіна Соколовська

Конкурс наукових проєктних концепцій «Відродження та інноваційний розвиток України»

Триває конкурс наукових проєктних концепцій «Відродження та інноваційний розвиток України» від Ukraine Reconstruction Fund та Ради молодих учених при Міністерстві освіти і наук України.

Метою конкурсу є популяризація розробок українських студентів, аспірантів, молодих учених серед ділової та наукової спільноти Сполучених штатів, пошук та заохочення потенційних інвесторів для реалізації проєктів, стимулювання інноваційної діяльності та рішень, спрямованих на відновлення та сталий розвиток України. Співорганізатори чекають від учасників проєктні концепції з відновлення та розвитку економіки, агропромислових галузей, зеленої енергетики та покращення екології, особливо в районах України, які постраждали від війни.

У конкурсі можуть брати участь студенти, які навчаються на денній або заочній формі у закладах вищої освіти та наукових установах України, аспіранти й молоді вчені.

Окрім стипендій Фонд надасть переможцям та фіналістам конкурсу правовий та організаційний супровід для отримання грантової підтримки від уряду США та реєстрації патентів в United States Patent and Trademark Office, USPTO.

Умови участі, порядок проведення, критерії відбору та інші деталі прописані у Положенні конкурсу: http://surl.li/mflqu.

Реєстрація учасників та прийом проєктних концепцій триватиме до 16 березня 2024 року.

Для цього конкурсанти мають заповнити електрону форму: https://forms.gle/dEQwFxq5gvVqN1ty6.
Звертаємо увагу, що проєктні концепції додаються до форми окремим файлом.

Всі питання, пропозиції та уточнення приймаються на електронну адресу urfkonkurs@gmail.com, або за телефонами +380504816333 (Анастасія Сімахова), +380672339623 (Олександр).

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11