Відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістра

АвторНіна Соколовська

Відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістра

На педагогічному факультеті відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття вищої освіти.

23 листопада 2023 року у 421 аудиторії на засіданні кафедри педагогіки та менеджменту освіти під головуванням Геннадія БЕСАРАБЧУКА, завідувача, доцента кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидата педагогічних наук відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» денної та заочної форм здобуття вищої освіти у змішаному форматі.

Здобувачі вищої освіти презентували результати виконаних кваліфікаційних робіт згідно затверджених тем, унікальність яких підтверджена результатами звітів про перевірку кваліфікаційних робіт на платформі MOODLE в системі перевірки на плагіат UNICHECK.

Інформаційно-технічний супровід процедури перевірки на унікальність здійснювала Світлана ПОЛІЩУК, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент. У ході проведення обговорення презентованих результатів кваліфікаційних робіт відбулася професійна дискусія, було висловлено фахові пропозиції, рекомендації та побажання з підготовки до атестації у формі їх публічного захисту 26-27 грудня 2023 року. На сайт кафедри педагогіки та менеджменту освіти

24 листопада 2023 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти  відбувся передзахист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 012 Дошкільна освіта очної та заочної форм здобуття вищої освіти.

Передзахист кваліфікаційних робіт пройшов успішно. Викладачами відмічений той факт, що роботи, які виконувалися здобувачами вищої освіти завершені, пройшли перевірку на унікальність та готові до захисту. Загалом, студенти продемонстрували обізнаність з тем досліджень, знання сучасної наукової та методичної літератури.

Кваліфікаційні роботи здобувачів на попередньому захисті було оцінено позитивно. На сайт кафедри теорії та методик дошкільної освіти

27 листопада відбувся попередній захист магістерських робіт у випускників групи ММ1-М22 спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво). Усі дипломні роботи пройшли перевірку на унікальність. Після виголошених доповідей, побажань і зауважень викладачів щодо роботи над завершення дипломних робіт, усі магістранти допущені до захисту. (З допису кафедри музичного мистецтва у Facebook)

27 та 29 листопада 2023 року відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Початкова освіта» заочної та денної форми здобуття вищої освіти в онлайн форматі.

Здобувачі вищої освіти представили основні результати магістерських досліджень, доповіли про стан готовності кваліфікаційних робіт та їхню апробацію, прозвітували про перевірку кваліфікаційних робіт на платформі Mоodle з допомогою системи перевірки на плагіат Unichek.

Завідувач кафедри теорії та методик початкової освіти, професор, доктор педагогічних наук Бахмат Наталія Валеріївна та голови екзаменаційних комісій: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти Федорчук Вікторія Вікторівна та доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії початкового навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Муковіз Олексій Петрович висловили рекомендації та пропозиції щодо підготовки до атестації у формі публічного захисту, який відбуватиметься з 25 по 29 грудня 2023 року. На сайт кафедри теорії та методик початкової освіти

Бажаємо студентам  успішного захисту кваліфікаційних робіт та подальшого професійного зростання, миру, спокою, перемоги!

Деканат педагогічного факультету

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11