Діяльнісний підхід у дії: співпраця кафедри теорії та методик початкової освіти К-ПНУ із the LEGO Foundation

АвторНіна Соколовська

Діяльнісний підхід у дії: співпраця кафедри теорії та методик початкової освіти К-ПНУ із the LEGO Foundation

19 жовтня 2023 року в межах співпраці із the LEGO Foundation і Міністерства освіти і науки України доценти кафедри теорії та методик початкової освіти К-ПНУ Наталія Гудима та Ольга Ковальчук провели заняття на тему «Реалізація діяльнісного підходу в освітньому процесі початкової школи» з упровадження вибіркового освітнього компонента «Діяльнісний підхід у початковій школі» для здобувачів 2 курсу денної форми здобуття вищої освіти освітньо-професійної програми Початкова освіта.

Дякуємо Оксані РоміАллі Оленич й усій команді the LEGO Foundation за змогу стати частиною крутої команди, навчатися, навчати майбутніх учителів початкових класів, рухатися вперед, за безцінний досвід і позитив від співпраці.

Командну роботу, емоції, радість, активність, відкритість, прагнення до нового, значимість і вмотивованість зможете побачити в очах і діях на фото учасників освітнього процесу!

Цього ж дня із тренеркою The LEGO Foundation, експерткою державної служби якості освіти Аллою Оленич поспілкувалися представники адміністрації К-ПНУ (перший проректор Володимир Дубінський, проректор з наукової роботи Світлана Миронова, керівник навчально-методичного відділу Наталія Гудима).

Учасники зустрічі обговорили окремі аспекти та гуманітарний компонент діяльності фонду the LEGO Foundation в освітньому просторі України, перспективи діяльнісного підходу у закладах освіти та особливості освітнього компонента «Діяльнісний підхід у початковій школі» і підготовки майбутніх фахівців цієї сфери.

Разом до Перемоги! Разом до успіху!

Кафедра теорії та методик початкової освіти

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11