Відбулася наукова конференція студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2022-2023 н.р. Cекція «Теорія і практика початкової освіти»

АвторНіна Соколовська

Відбулася наукова конференція студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2022-2023 н.р. Cекція «Теорія і практика початкової освіти»

4-5 квітня 2023 р. у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулася наукова конференція студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2022 – 2023 навчальному році.
У межах конференції здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів спеціальності 013 Початкова освіта працювали у секції: «Теорія і практика початкової освіти» (сім підсекцій).
Усі присутні під час конференції мали можливість ознайомитися з цікавими науковими доповідями, що оголошували майбутні фахівці у галузі початкової освіти з метою вирішення важливих проблем методик навчання мовно-літературної, іншомовної, математичної, природничої, мистецької та технологічної освітньої галузі й актуальних питань сучасної початкової школи в контексті реалізації ідей концепції «Нова українська школа».
Студенти інформували, полемізували, ділилися досвідом проходження практики та першими кроками роботи в початкових класах, демонстрували креативні рішення, відповідали на запитання учасників і вкотре приємно здивували власними науковими напрацюваннями науково-педагогічних працівників кафедри теорії та методик початкової освіти.
Усі учасники наукової конференції студентів і магістрантів виявили активність, зацікавленість і бажання до справжнього наукового діалогу.
Чекаємо на нові наукові зустрічі та конструктивну взаємодію!!!
Усе буде Україна!!!

Кафедра теорії та методик початкової освіти

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11