Про організацію семестрового контролю та атестації здобувачів вищої освіти в І семестрі 2022-2023 навчального року в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні

АвторНіна Соколовська

Про організацію семестрового контролю та атестації здобувачів вищої освіти в І семестрі 2022-2023 навчального року в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні

Відповідно до наказу №151-ОД від 12.12.2022 р. «Про організацію семестрового контролю та атестації здобувачів вищої освіти в І семестрі 2022-2023 навчального року в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні»

1.Здійснити семестровий контроль навчальних досягнень здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівнів денної та заочної форм здобуття вищої освіти в І семестрі 2022-2023 навчального року в змішаному форматі відповідно до графіків освітнього процесу та розкладів екзаменаційних сесій.

Взяти до уваги, що в разі організації семестрового контролю із застосуванням дистанційних технологій навчання керуватися Порядком організації поточного та семестрового контролю із застосуванням дистанційних технологій навчання в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (додаток до Положення про організацію освітнього процесу в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (зі змінами), затвердженим вченою радою університету 28 травня 2020 р. (протокол № 3) та введеним у дію наказом ректора університету від 29 травня 2020 р. № 49-ОД.

2.Деканам факультетів, директорові навчально-наукового інституту української філології та журналістики організувати належний рівень ліквідації академічної заборгованості в змішаному форматі здобувачами денної та заочної форм здобуття вищої освіти за результатами зимової екзаменаційної сесії 2022- 2023 навчального року в такі терміни:

денна форма здобуття вищої освіти:
– для здобувачів І-ІІІ курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти – з 02 січня до 20 січня 2023 року;
– для здобувачів ІV курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти – з 02 січня до 05 січня 2023 року;
– для здобувачів І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти – з 02 січня до 05 січня 2023 року;

заочна форма здобуття вищої освіти:
– для здобувачів І-ІV курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, здобувачів І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти – з 30 січня до 03 лютого 2023 року.

3.Провести атестацію здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти в офлайн-режимі в терміни, визначені графіком освітнього процесу, графіком роботи екзаменаційних комісій та відповідно до розкладу їх роботи.

Взяти до уваги, що в разі перебування здобувача вищої освіти на:

– тимчасово окупованій території;
– територіях, які знаходяться в районі ведення бойових дій,
в інших випадках, пов’язаних із безпековою ситуацією в умовах дії правового режиму воєнного стану, надання дозволу на атестацію здобувача вищої освіти (за його особистою заявою та документами, що підтверджують підстави надання такого дозволу, на ім’я декана відповідного факультету, директора навчально-наукового інституту української філології та журналістики) з використанням технологій дистанційного навчання на платформах/сервісах Moodle, Google Meet, Zoom (з обов’язковим записом засідання екзаменаційної комісії) ухвалює екзаменаційна комісія з урахуванням можливості обов’язкового відеозапису атестації здобувача вищої освіти.

4.Взяти до уваги, що в разі сигналу «Повітряна тривога» необхідно суворо дотримуватися правил слідування і перебування в захисних спорудах (укриттях), які розташовані в навчальних корпусах № 1, 2, 4, 6, 8, 9 та гуртожитках університету № 1, 2¸ 3, 4.

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11