Зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти К-ПНУ

АвторНіна Соколовська

Зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти К-ПНУ

На сучасному етапі модернізації і розвитку освіти однією з найважливіших вимог до закладів загальної середньої освіти є підтримка професійного самовизначення підростаючого покоління, озброєння їх необхідними знаннями для орієнтації у світі професій, вміннями об’єктивно оцінювати свої індивідуальні особливості.
У межах співпраці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 06 жовтня 2022 року відбулася зустріч учнів 11-х класів міських ЗЗСО Дунаєвецького ліцею № 3 та Дунаєвецького ліцею № 4 з науково-педагогічними працівниками кафедри теорії та методик початкової освіти.
Завідувач кафедри теорії та методик початкової освіти, доктор педагогічних наук, професор Наталія Бахмат, керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Гудима та кандидат філологічних наук, доцент Наталія Мєлєкєсцева дали поради і рекомендації щодо успішного вибору майбутньої професії і закладу вищої освіти, де вони можуть стати справжніми професіоналами своєї справи, духовно багатими, інтелектуально та культурно розвиненими особистостями та патріотами своєї держави.
Науково-педагогічні працівники К-ПНУ поінформували майбутніх абітурієнтів про умови вступу до вишу. Випускники дізналися про діяльність факультетів та інституту та освітні програми, за якими здійснюється освітній процес в університеті та на педагогічному факультеті зокрема.
Дякуємо представникам Комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» за організовані зустрічі з випускниками ЗЗСО, які підвищують мотивацію молоді до здобуття вищої освіти у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

З допису кафедри теорії та методик початкової освіти у Facebook

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11