Вітаємо першокурсників заочної форми навчання!

АвторНіна Соколовська

Вітаємо першокурсників заочної форми навчання!

Цей день завжди урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і не завжди легкий шлях до здобуття прекрасної, відповідальної й суспільно важливої професії Педагога! Посвята в студенти – це свято, яке залишається в пам’яті назавжди. І не лише для першокурсників заочної форми навчання педагогічного факультету Огієнкового університету, але й для викладачів і для всіх студентів, які в цей день зазвичай отримують особливі враження.
Так студенти, викладачі, завідувачі кафедр факультету привітали молодь, що прийшла навчатись у цьому році до університету і стала частиною дружньої та великої студентської сім’ї педагогічного факультету. З цінними і важливими настановами та словами привітання до першокурсників звернулися декан факультету В.М. Лабунець, завідувач кафедри теорії та методик дошкільної освіти Л.Л. Галаманжук і завідувач кафедри теорії та методик початкової освіти Н.В. Бахмат, доцент кафедри теорії та методик дошкільної освіти І.О. Газіна та доцент кафедри музичного мистецтва Л. М. Воєвідко.
Усім першокурсникам бажаємо гідно розпочати своє студентське життя, з честю нести звання студента, бути цілісними особистостями, професіоналами і лідерами!

 

З допису кафедр теорії та методик дошкільної освіти
і теорії та методик початкової освіти у Facebook

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11