Дитяча книжка – духовна цінність нації

АвторНіна Соколовська

Дитяча книжка – духовна цінність нації

Книга – чудовий дивовижний витвір людського розуму. Вона поруч від самого народження. Перші казки, оповідання та вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі екзотичні країни. Вона стала для кожного з нас такою ж необхідністю, як чисте небо над головою, як хліб. Гарна книга – це ковток води для спраглого, це друг і порадник. З її героями можна навчитися розрізняти добро, зло, можна уникнути помилок, а можна й просто насолоджуватися СЛОВОМ!

Дитяча література – це дивовижний світ, що формує культуру та інтелект нових поколінь Землі. Це казковий світ, наповнений добром та світлом, миром та щастям. Цей світ дарує дітям ЗНАННЯ!

Пропонуємо Вашій увазі розгорнуту книжково-ілюстративну експозицію «Дитяча книжка – духовна цінність нації».

Експозиція представлена трьома розділами:

  1. «Книга – джерело знань»
  2. «Стежинками казок»
  3. «Світ дитячої книги»

З експонованими виданнями можна ознайомитися у книгозбірні читального залу педагогічного факультету.

Любі друзі !

Якщо ви хочете бути успішними, жити в процвітаючій країні – читайте книги! Адже саме книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, інтерес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, доносить до нас глибину і красу СЛОВА, допомагає усвідомити його велику силу.

Книга – це мудрий, розважливий, найвірніший друг, який супроводжує нас усе життя. Світ змінюється на краще, коли ми читаємо!

Т. В. Сологуб,
завідувач сектору читального залу педагогічного факультету

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11