Відбулася онлайн-зустріч з майбутніми студентами педагогічного факультету

АвторНіна Соколовська

Відбулася онлайн-зустріч з майбутніми студентами педагогічного факультету

У межах циклу «Дні відкритих дверей онлайн» 13 лютого 2021 року свою діяльність презентували педагогічний та фізико-математичний факультети.

Педагогічний факультет розпочав своє знайомство зі вступниками з демонстрації відеоролика «Педагогічний факультет – твоє місце сили». У вітальному слові професор Віктор Лабунець, декан педагогічного факультету, зазначив, що на сьогодні факультет один із найбільших – тут здійснюють підготовку фахівців для закладів дошкільної освіти, закладів загальної середньої освіти, закладів мистецького та музичного спрямування. Для ознайомлення присутнім були представлені презентації спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» (доповідач – Наталія Гудима, завідувач кафедри теорії та методик початкової освіти, кандидат філологічних наук, доцент), «Образотворче мистецтво» та «Реставрація творів мистецтва» (доповідач – Оксана Кліщ, кандидат архітектури, ст.викладач кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва), «Музичне мистецтво» (доповідач – Тарас Пухальский, кандидат педагогічних наук, асистент кафедри музичного мистецтва).

Крім того, на зустрічі були присутні студенти, які поділились власними історіями, досвідом і враженнями від навчання. Студентка 4 курсу спеціальності «Початкова освіта» Наталя Пилипів, запевнила, що не сумнівалася у виборі вишу, обираючи майбутню професію. Студентка спеціальності «Образотворче мистецтво» Катерина Іщук у своїй розповіді акцентувала увагу на комфортних умовах проживання в гуртожитку. Студентка 4 курсу спеціальності “Музичне мистецтво” Діана Гончар із захопленням розповідала про атмосферу, яка вирує на факультеті, що позитивно впливає на освітній процес.

Ще більше про студентське життя розповіла голова студентської ради педагогічного факультету, студентка 2 курсу спеціальності «Дошкільна освіта» Ольга Яворська.

Підсумовуючи, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи, доцент Мар’яна Гордійчук закцентувала увагу на тривалій історії факультету, значній кількості підготовлених фахівців, зручній локалізації факультету.

Традиційно в межах рубрики «Запитання/відповідь» під час зустрічей представники факультетів відповідали на питання щодо діяльності факультету та організації вступної кампанії 2021.

Переглянути відео

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11