Книжкова експозиція «Нова українська школа: від теорії до практики»

АвторНіна Соколовська

Книжкова експозиція «Нова українська школа: від теорії до практики»

23 жовтня на педагогічному факультеті відбувся майстер-клас для студентів спеціальності Початкова освіта «Нова українська школа: від теорії до практики в освітньому процесі закладів вищої освіти». Даний захід було організовано кафедрою теорії та методик початкової освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (завідувач Гудима Наталія Василівна, кандидат філологічних наук, доцент) спільно з управлінням освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради.

До цього заходу традиційно долучилися працівники читального залу педагогічного факультету.

Зокрема бібліотекарі книгозбірні підготували розгорнуту книжкову експозицію фахової літератури «Нова українська школа: від теорії до практики». Навчально-методична література була представлена двома розділами.

У першому розділі – «Методичне забезпечення Нової української школи» демонструвалася методична література та шкільні підручники для 1 класу, які використовують у своїй роботі вчителі початкових класів.

Другий розділ – «Науковий доробок викладачів педагогічного факультету» знайомив учасників майстер-класу та гостей зі збірниками наукових праць та науково-методичними виданнями викладачів кафедри теорії та методик початкової освіти педагогічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Всього на книжковій експозиції демонструвалися 62 примірника видань. Експонована література знаходиться у книгозбірні читального залу педагогічного факультету. Всі бажаючі можуть завітати та детально ознайомитися з виданнями.

Т. В. Сологуб,
завідувач сектору читального залу педагогічного факультету

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11