Презентація сайта збірника наукових праць «Педагогічна освіта: теорія і практика»

АвторНіна Соколовська

Презентація сайта збірника наукових праць «Педагогічна освіта: теорія і практика»

На платформі «Наукова періодика України» створено сайт збірника наукових праць «Педагогічна освіта: теорія і практика». Редактором та менеджером сайта Збірника призначено Соколовську Н.В., провідного фахівця навчальної лабораторії обчислювальної техніки № 11.

У збірнику наукових праць висвітлюються найбільш актуальні проблеми сучасної педагогіки та методик у галузі вищої освіти, старшої, основної, початкової школи та дошкілля. Представлено широкий спектр наукових розробок українських і закордонних дослідників.

Збірник наукових праць адресовано науковцям, педагогам, докторантам і аспірантам, студентам, усім тим, хто цікавиться сучасним станом розвитку педагогічної науки.

Збірник внесено до Переліку наукових фахових видань України з педагогічних наук (Наказ Міністерства освіти і науки України від 21.12.2015 р. № 1328); до міжнародної науково-метричної бази INDEX COPERNICUS.

Статті електронної версії Збірника розміщені в меню АРХІВИ.

Перейти на сайт Збірника можна за посиланням: www.pedosv.kpnu.edu.ua, або з сайта педагогічного факультету, вибравши меню Наукова робота → Збірник наукових праць.

 

Соколовська Н.В.,
провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки № 11

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11