Вікторія ПРЕДИТКЕВИЧ брала участь у міжнародному проєкті від DAAD “Ukraine digital: Studienrfolg in Krisenzeiten sichern”

АвторНіна Соколовська

Вікторія ПРЕДИТКЕВИЧ брала участь у міжнародному проєкті від DAAD “Ukraine digital: Studienrfolg in Krisenzeiten sichern”

Здобувачка вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» Вікторія ПРЕДИТКЕВИЧ брала участь у міжнародному проєкті від DAAD “Ukraine digital: Studienrfolg in Krisenzeiten sichern”, що відбувався у Гіссенському університеті ім. Юстуса Лібіха (Justus-Liebig-Universtität Gießen). Протягом навчання було прослухано курси “Digitale Schreiben” i “Grammatik in Deutsch als Zweit- und Fremdsprache”.

“Навчаючись у Гіссенському університеті протягом 2 семестру 2024 н.р., я отримала цінні знання на курсах “Digitale Schreiben” i “Deutsch als Zweit-und Fremdsprache”, що якісно доповнили мою професійну компетентність не тільки вчительки німецької мови, але й майбутньої керівниці закладу освіти. Крім того, завдяки продуктивній співпраці зі здобувачами Гіссенського та Запорізького університетів, я віднайшла низку оригінальних ідей, що матимуть своє відображення у магістерській кваліфікаційній роботі.
На мою думку, участь у академічній мобільності такого формату є необхідною для кожного, хто володіє іноземною мовою, адже це допомагає глянути на професійні виклики під іншим кутом.” – підсумувала пані Вікторія.

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11