Проєкт «Зміцнення громадянського активізму серед молоді | Let’s NGO» для студентів, які хочуть створити свою громадську організацію

АвторНіна Соколовська

Проєкт «Зміцнення громадянського активізму серед молоді | Let’s NGO» для студентів, які хочуть створити свою громадську організацію

Студенти, які хочуть створити свою громадську організацію або створили нещодавно, можуть отримати комплексну підтримку в проєкті «Зміцнення громадянського активізму серед молоді | Let’s NGO».
У проєкті вони матимуть супровід юриста для реєстрації ГО, пройдуть навчання, розроблять свій соціальний проєкт та зможуть отримати грант на його втілення. Щоб взяти участь у відборі, треба заповнити онлайн-форму до 22 вересня.
Довідка:
Проєкт втілює ГО «Український професійний розвиток» — громадська організація, яка працює в Україні з 2013 року. Організація підтримує людей у професійному розвитку, надає можливості для отримання нової професії, підвищення кваліфікації, розвитку навичок та забезпечення фінансової незалежності. З початком повномасштабного вторгнення «Український професійний розвиток» підтримує дітей, підлітків та їхні родини, які постраждали внаслідок війни.

Михайло Шевцов,
комунікаційний менеджер ГО «Український професійний розвиток»

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11