Круглий стіл «Академічна доброчесність – основа якості вищої освіти»

АвторНіна Соколовська

Круглий стіл «Академічна доброчесність – основа якості вищої освіти»

30 травня 2024 року завідувачка сектору читального залу педагогічного факультету Тамара СОЛОГУБ провела круглий стіл на тему «Академічна доброчесність – основа якості вищої освіти» із здобувачами першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності «Дошкільна освіта», науково-педагогічними працівниками кафедри теорії та методик дошкільної освіти.
Учасників круглого столу було ознайомлено з фундаментальними цінностями, особливостями забезпечення та видами порушень академічної доброчесності, практикою використання плагіату в студентському середовищі тощо. У ході захопливої дискусії спікером здійснено акцент на специфіці дотримання академічної доброчесності здобувачами освіти. Захід пройшов у позитивній, доброзичливій атмосфері.
Також Тамарою Володимирівною в читальному залі підготовлено виставку «Науковий доробок викладачів педагогічного факультету», переглядаючи яку здобувачі вищої освіти мають змогу ознайомитись із зразками дотримання академічної доброчесності в друкованих працях.

Кафедра теорії та методик дошкільної освіти

 

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11