Участь здобувачів вищої освіти в V Всеукраїнському конкурсі наукових робіт для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація»

АвторНіна Соколовська

Участь здобувачів вищої освіти в V Всеукраїнському конкурсі наукових робіт для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація»

Упродовж 2023-2024 навчального року здобувачки вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта К-ПНУ Ірина Кашина і Юлія Ярова взяли участь у V Всеукраїнському конкурсі наукових робіт для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація», організатором якого є Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка.

Студентки здійснювали наукове дослідження в сфері здоров’я та фізичної культури молодших школярів. Керівник науково-дослідної роботи – старший викладач кафедри теорії та методик початкової освіти Ірина Дорож.

Вийшовши в ІІ тур конкурсу, Ірина та Юлія презентували наукову роботу в межах підсумкової науково-практичної конференції на тему «Проєктування здоров’язбережувального середовища в початковій школі. Робота отримала високу оцінку журі та нагороджена дипломом III ступеня. Їхнє дослідження відзначається актуальністю та  інноваційністю, спрямованою на формування здорового способу життя серед учнів початкової школи.

Ірина та Юлія досягли вагомих успіхів серед студентів-науковців. Вітаємо наших талановитих здобувачок вищої освіти із цим визначним досягненням і бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності, професійному зростанні! Ваші досягнення є гордістю університету та вагомим внеском у розвиток національної освіти.

Відгук про конкурс:

«Надзвичайно задоволені участю в конкурсі, організація якого продумана до деталей! За це безмежна вдячність організаторам! Щира подяка членам журі, за об’єктивні оцінки наших конкурсних робіт! Повага до усіх наукових керівників та учасників за якісну й гідну конкуренцію!
Усім бажаємо нових наукових здобутків, які прославлятимуть Україну та підніматимуть її 
вищий науковий рівень!».

Кафедра теорії та методик початкової освіти

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11