Вітаємо лавреатів ХІV Міжнародного Двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Dance Song Fest-2024»!

АвторНіна Соколовська

Вітаємо лавреатів ХІV Міжнародного Двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Dance Song Fest-2024»!

Студенти педагогічного факультету стали лавреатами ХІV Міжнародного Двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Dance Song Fest-2024» – маґістрант спеціальності «Музичне мистецтво» Олег ПРОКОПИШЕН (І премія) та студентка IV курсу Анастасія ШКВАРСЬКА (ІІ премія), номінація – академічний спів, обоє є вихованцями проф. Майї ПЕЧЕНЮК.
Фестиваль-конкурс проходив з 3 по 9 червня у Харкові (online), організаторами заходу є Міністерство культури та інформаційної політики України, Харківська державна академія культури, Благодійний фонд підтримки талановитих дітей та молоді «Жар-Птиця».
Беручи участь у фестивалі-конкурсі, наші учасники не тільки демонструють свою виконавську майстерність, а й донатять на ЗСУ (частина внесених учасниками коштів перерахована на потреби Збройних сил України, а саме, на закупівлю портативної станції для 92 Окремої штурмової бригади І Дивізіону 3-ої Батареї).
Ми перемагаємо завдяки ЗСУ. Дуже надіємось і хочемо, щоб наступні конкурси проходили під мирним небом.

Результати і відеоролики виступів окремих учасників розміщені на YOUTUBE каналі фестивалю: https://www.youtube.com/@DanceSongFest2024

Кафедра музичного мистецтва

 

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11