Церква з тобою!

АвторНіна Соколовська

Церква з тобою!

Вже скоро святкуватимемо Воскресіння Христове. Приєднуйтеся до богослужінь Православної Церкви України, що звершуватимуться у Страсну п’ятницю, Велику суботу та на Пасху.

Де і коли дивитися трансляції богослужінь?

• О 13:00 у п’ятницю, що є найскорботнішим днем для кожного християнина, розпочнеться вечірня з чином виносу Плащаниці – тканини з вишитим на ній образом Спасителя у гробі. О 17:00 звершуватиметься утреня та погребіння Плащаниці. Пам’ятайте: у цей день ми дотримуємося особливо суворого посту. Дивіться ці трансляції на сторінці Православної Церкви України.

• О 8:00 у Велику суботу приєднуйтеся до Літургії святителя Василія Великого. Цей день нагадує нам про зішестя Христа до пекла і торжество життя над смертю. Приєднуйтеся до трансляції на сторінці Митрополит Епіфаній.

• А вже о 23:00 розпочнеться Пасхальне богослужіння, яке триватиме до 3:00 неділі. Тож у спільній молитві, з благословінням Предстоятеля і надією в серці ми разом зустрінемо свято Христового Воскресіння. Долучайтеся до Великоднього богослужіння на нашій сторінці, на сторінці Митрополит Епіфаній або на нашому YouTube-каналі: bit.ly/2LHBrIv.

Також Пасхальне Богослужіння транслюватиметься на таких телеканалах: 1+1, UA:Перший, 24-й, «Прямий», 5-й, Еспресо TV, ТРК «Київ», 33-й. А також ви матимете змогу почути богослужіння на хвилях Українського радіо. Знайдіть частоту у вашому місті чи поставте собі додаток suspilne.radio.

З допису Православної Церкви України у Facebook

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11