Пишаємося!

АвторНіна Соколовська

Пишаємося!

Щиро вітаємо талановитого художника-педагога, кандидата мистецтвознавства, доцента кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Івана Гуцула із заслуженою перемогою в другому етапі конкурсу «Кращий художник 2020» на Міжнародному мистецькому пленері!
«Під час конкурсу я зрозумів наскільки згуртованим є наш університет. Постійно відчував велику підтримку кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва, проректорів, а також Сергія Копилова. Багато моїх друзів і просто знайомих висловлювали щирі слова підтримки і це мене завжди надихало. Я бачу, якщо є певна ціль, то ми можемо згуртуватися. Висловлюю усім щиру вдячність і слова підтримки, бо разом ми сильні, разом ми все подолаємо і Господь нам допоможе!» – ділиться своїми враженнями Іван Гуцул.
Своїми роботами пан Іван збагачує людську душу, виховує високі ідеали благородства, добра і злагоди, передає цінні знання молодому поколінню художників.
Університетська спільнота щиро радіє успіхам майстерного художника Івана Гуцула та бажає завжди яскравих фарб і нових перемог!

З допису кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва
та реставрації творів мистецтва у Facebook

Про автора

Ніна Соколовська editor

провідний фахівець навчальної лабораторії обчислювальної техніки №11